Οι πολίτες των Ιωαννίνων έδωσαν στη Ν.Δ ένα ισχυρό ποσοστό αυτοδυναμίας στις εκλογές της Κυριακής.

Οι πολίτες των Ιωαννίνων έδωσαν στη Ν.Δ ένα ισχυρό ποσοστό αυτοδυναμίας στις εκλογές της Κυριακής.

Οι πολίτες της χώρας με την ψήφο τους για δεύτερη συνεχόμενη εκλογική αναμέτρηση μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων έδωσαν ισχυρή εντολή στη Ν.Δ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για μία αυτοδύναμη κυβέρνηση, που θα διασφαλίσει τη συνέχεια και σταθερότητα της χώρας στην πορεία ανάπτυξης και προοπτικής που άρχισε το 2019.

Ο πήχης για τη Ν.Δ και τη νέα κυβέρνηση έχει ανέβει ψηλά από την πορεία της προηγούμενης διακυβέρνησης και τον Κυριάκο Μητσοτάκη που επανέφερε την Ελλάδα στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου. Οι πολίτες όμως με την ψήφο τους μεγαλώνουν ακόμη περισσότερο αυτές τις προσδοκίες για την επόμενη ημέρα, αυξάνοντας κατά πολύ και την ευθύνη που καλείται να αναλάβει η νέα Κυβέρνηση με στόχο τη διατήρηση και ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και την ευημερία.

Οι πολίτες των Ιωαννίνων έδωσαν στη Ν.Δ ένα επίσης ισχυρό ποσοστό στις εκλογές της Κυριακής, που εξασφάλισε συνολικά δύο έδρες για την εκπροσώπησή τους στη Βουλή.

Θα ήθελα να εκφράσω θερμές ευχαριστίες στο σύνολο των πολιτών που στήριξαν με την ψήφο τους τη Νέα Δημοκρατία και στο Νομό Ιωαννίνων, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που έγινε τα τελευταία τέσσερα χρόνια να διαμορφώσουμε από κοινού μία νέα συνθήκη προοπτικών, αντιμετωπίζοντας προβλήματα που χρόνιζαν και δίνοντας λύσεις σε προβλήματα καθημερινότητας και όχι μόνο.

Επίσης, όμως θα ήθελα να εκφράσω ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τους πολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους και μου έδωσαν την ευκαιρία να τους εκπροσωπήσω στη νέα Βουλή, για δεύτερη συνεχόμενη τετραετία. Η τιμή και η ευθύνη που αναλαμβάνω είναι μεγάλη. Αντιλαμβάνομαι το βάρος αυτό και το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ, είναι πως όπως έκανα και στην προηγούμενη θητεία, έτσι και στη νέα που ξεκινά από σήμερα θα συνεχίσω να διεκδικώ λύσεις για τον τόπο μας και ένα καλύτερο μέλλον για όλους.