Μήνυμα της Υφυπουργού Μαρίας – Αλεξάνδρας Κεφάλα, με αφορμή την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Μήνυμα της Υφυπουργού Μαρίας – Αλεξάνδρας Κεφάλα, με αφορμή την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Η Υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και Βουλευτής Ιωαννίνων Μαρία – Αλεξάνδρα Κεφάλα εκπροσωπώντας την Ελληνική Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου στα Ιωάννινα, δήλωσε με αφορμή την Εθνική μας επέτειο:

«Το ΟΧΙ του 1940 στον κατακτητή μεταφράστηκε σε ένα μεγάλο ΝΑΙ. ΝΑΙ στην ελευθερία, ΝΑΙ στην ανεξαρτησία, ΝΑΙ στην προκοπή και την ευημερία, ΝΑΙ σε μια ισχυρή Ελλάδα.

Χρέος μας να παραδειγματιζόμαστε από τις θυσίες και τους αγώνες των προγόνων μας και να αγωνιζόμαστε για μια ισχυρή Ελλάδα. Χρόνια πολλά! Ζήτω η Ελλάδα!».

Η κα Κεφάλα το πρωί παρέστη στην επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου Ιωαννίνων και στη συνέχεια στην επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο Μπιζανομάχων. Στις 12 το μεσημέρι παρέστη στην παρέλαση επί της Λεωφόρου Δωδώνης, στον κεντρικό δρόμο των Ιωαννίνων. Στην παρέλαση πήραν μέρος για να τιμήσουν την Εθνική μας επέτειο μαθητές, σπουδαστές, πρόσκοποι – οδηγοί, ανάπηροι – θύματα πολέμου, μέλη αντιστασιακών οργανώσεων και τμήματα ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας.