Επανεκλογή στην Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας

Επανεκλογή στην Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας

Εκλέχτηκαν χθες τα νέα αιρετά μέλη, που μαζί με τα exofficio απαρτίζουν τη νέα Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας, το ανώτερο καθοδηγητικό και εκτελεστικό όργανο, αρμόδιο για την υλοποίηση των αποφάσεων του κόμματος, στο οποίο επανεκλέχθηκε η κ. Μαρία -Αλεξάνδρα Κεφάλα, Βουλευτής Ιωαννίνων.

Με αφορμή την επανεκλογή της μεταξύ των 8 αιρετών μελών η Βουλευτής Ιωαννίνων αφού ευχαρίστησε για την διαρκή εμπιστοσύνη στο πρόσωπό της δήλωσε: ” Μαζί με τον Πρωθυπουργό και τα υπόλοιπα άξια μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος έχουμε χρέος να συνεχίσουμε να υπηρετούμε τις αρχές του κόμματός μας, υλοποιώντας πιστά τις αποφάσεις του, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού. Η εμπιστοσύνη όλων που για δεύτερη φορά με επιλέγουν στο συγκεκριμένο αξίωμα είναι άκρως τιμητική για εμένα.

Την ώρα που οι πολιτικοί μας αντίπαλοι επενδύουν στην τοξικότητα, διότι δεν έχουν απαντήσεις για τα υπαρκτά προβλήματα της κοινωνίας, εμείς δεν θα συρθούμε στο βούρκο και τη λάσπη. Συνεχίζουμε την προσπάθεια δίπλα στον Πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, γιατί αυτά τα 3,5 χρόνια η Ελλάδα άλλαξε πρόσωπο. Παρά τις εξωγενείς προκλήσεις και συγκυρίες η κυβέρνησή μας, προώθησε τεράστιο μεταρρυθμιστικό έργο. Και αυτό, είναι βέβαιο ότι ενοχλεί τους πολιτικούς μας αντιπάλους.

Οι Έλληνες αντιλαμβάνονται όμως την κενή περιεχομένου πολιτική πρόταση της μείζονος αντιπολίτευσης. Γι’ αυτό και όταν προσέλθουν στις κάλπες στο τέλος της τετραετίας θα δώσουν μαζί με την απάντησή τους και μια νέα κυβερνητική εντολή στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.”